Hyudralikens lite smartare framtid

Vår vision är att skapa smartare lösningar som är bra såväl för din applikation som naturen. Vi tittar på hyudralikens framtid och lösningar som är mer effektiva och lönsamma. För alla.

Steuker är ett nytänkande företag som har samlat innovatörer och förskare inom hyudralik för att hitta nya vägar. Nya, smarta sätt att förbättra effektivitet och prestanda ger så många fördelar att vi helt enkelt inte kan låta bli. En av våra produkter har i simulerade testar visat på förbättringar upp till fem gånger jämfört med liknande produkter som finns på marknaden idag. Naturligtvis är förbättringarna beroende av en massa andra parametrar i din applikation, så vårat nästa steg är att testa våra produkter tillsammans med dig. Det är när våra innovationer implementeras vi kan se de verkliga resultaten. Vårt mål är att göra din utmärkta produkt ännu bättre!

En av våra produkter är Cone-Valve, en ventil med betydligt lägre förluster än andra ventiler av slid-typ, och den är dessutom fri från läckage.

maskin1

woodruff-115270_1920

 

Vill du vara med?

Steuker inleder tester i applikationer för att se Cone Valves verkliga utfall. Vi söker nu företag som vill delta i dessa försök. Alla försök görs på Högskolan i Halmstad.

Läs mer

FORSKNINGSPARTNER

MEDIAPARTNER

BY Niclas